Uitwerken geluidsopnamen

Het laten maken van een geluidsbestand, al dan niet met beeld erbij, kan prettig zijn wanneer u de vergadering of conferentie nog eens opnieuw wilt bekijken. En op deze manier kunnen mensen die de vergadering gemist hebben, alsnog de informatie in zijn geheel ontvangen. Daarnaast kunnen de opnamen in zeldzame gevallen de uitgeschreven notulen zelfs vervangen, het papierloos vergaderen.

Het is echter maar wat handig als belangrijke zaken toch in een oogopslag duidelijk zijn. Het doorwerken van een geluidsbestand op zoek naar een specifieke passage is namelijk een tijdrovende klus. De combinatie van een geluidsopname met een actie en/of besluitlijst werkt dan ideaal.

De laatste jaren is het de vraag naar het uitwerken van geluidbestanden alleen maar toegenomen. Mooi Werk is er dan ook aardig bedreven in geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *