Notuleerservice

Mooi Werk is gespecialiseerd in het maken van notulen. Daarvoor maakt Mooi Werk gebruik van notulisten die, voordat zij aan de slag gaan, eerst zorgvuldig getest worden. Deze notulisten zijn erg ervaren en kunnen de inhoud van elke vergadering snel eigen maken.

Als u een notulist van Mooi Werk wilt inhuren, kunt u bellen of mailen. Het liefst minimaal een week van tevoren. U geeft dan uw naam, een omschrijving van de vergadering, de aanvangstijd en de locatie door en dan gaat Mooi Werk op zoek naar de juiste notulist. De notulisten zijn per keer in te huren en u betaalt alleen voor de daadwerkelijke vergaderuren. De notulist krijgt vervolgens ruim een week de tijd om het verslag uit te werken. Wilt u graag uw verslag eerder, dan wordt dit in overleg geregeld.

Naast incidentele vergaderingen is het inhuren van een vaste notulist op jaarbasis of voor een serie vergaderingen ook mogelijk. Het voordeel van een vaste notulist is dat hij of zij, zeker bij complexe of specialistische onderwerpen, nog beter in de materie thuis raakt. Dit zal de kwaliteit van de notulen verder ten goede komen. Bij onvoorziene uitval van de notulist, zorgt Mooi Werk ervoor dat uw vergadering door een van de andere notulisten wordt verslagen.

U kunt de notulisten van Mooi Werk inhuren voor het maken van verslagen van bijvoorbeeld: conferenties, inspraakavonden, (gemeenteraads)commissies, raadsvergaderingen, wijkplatforms, debatavonden, Raden van Commissarissen, projectteams, ondernemingsraden en bouwvergaderingen.

Mooi Werk heeft onder andere de notulen verzorgd voor afdelingen van de gemeenten Groningen, Bellingwedde, Emmen, De Wolden, Hoogezand Sappemeer, Hoogeveen, de provincies Groningen en Drenthe, diverse woningcorporaties, stichtingen en verenigingen.

Mooi Werk kan voor al uw vergaderingen op iedere gewenste locatie een ervaren notulist leveren. We gaan uit van verschillende typen verslagen, en de tarieven zijn overeenkomstig.

Houdt u er bij het aanvragen van een offerte rekening mee dat het uurtarief inclusief de uitwerking is; 1 uur vergaderen is minimaal 2 uur uitwerken. Het uurtarief is dan voor 3 uur werk.

 

Notulist inhuren?
Offerte opvragen?

Bel: 050 3132270
Of mail: info@mooiwerkgroningen.nl